Džus Succo di pomodoro
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 22 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 0 g
- Sodík 50 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 237.1 mg
- Vláknina 2824.4 mg
- Vitamín A 2824.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá rajčata, očištěný řapíkatý celer a oloupané stroužky česneku dáme do odšťavňovače. Přidáme čerstvou bazalku a vše zpracujeme na šťávu.
-
2
Nalijeme do sklenic a poprášíme špetkou cayenského pepře.
-
3
Ihned podáváme.