Jahodový cheesecake
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 409 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 63 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 69.1 mg
 - Draslík 132.2 mg
 - Vláknina 5162.5 mg
 - Vitamín A 5162.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V kastrůlku zvolna rozehřejeme máslo s nalámanou čokoládou a vmícháme rozdrobené sušenky.
 - 
                                2
Směs vložíme do koláčové formy, vymačkáme a uhladíme.
 - 
                                3
Mascarpone utřeme s limetkovou šťávou a kůrou a vmícháme 2 lžíce moučkového cukru. Hmotu natřeme na sušenkový korpus a formu vložíme na 1 hodinu do chladničky.
 - 
                                4
Očištěné, omyté a případně rozkrojené jahody poklademe na koláč.
 - 
                                5
Cheesecake podáváme pocukrovaný zbylým moučkovým cukrem.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                