Zeleninová polévka s kuřecími nudličkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 168 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 1137 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 56 mg
 - Draslík 344.9 mg
 - Vláknina 2705.8 mg
 - Vitamín A 2705.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce umícháme bílek, Solamyl a kari koření na hladkou kašičku. Obalíme v ní omyté, na nudličky nakrájené kuřecí maso a necháme asi 30 minut odležet.
 - 
                                2
Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, vsypeme do hrnce s vroucím vývarem a zvolna vaříme.
 - 
                                3
Na pánvi na rozpáleném oleji opečeme dozlatova obalené kuřecí nudličky a dbáme, aby se neslepily. Vyjmeme z pánve.
 - 
                                4
Do polévkové mísy urovnáme opečené kuřecí nudličky a zalijeme je vývarem s měkkou zeleninou.
 - 
                                5
Nakonec polévku podle chuti osolíme a opepříme.