Ropušnice na zázvoru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 360 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 1432 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 43.8 mg
 - Draslík 930.2 mg
 - Vláknina 6370 mg
 - Vitamín A 6370 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 99.5 mg
 - Vitamín E 5.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filety opláchneme a dobře osušíme, nakrájíme na proužky a vložíme do mísy. Zalijeme rybí omáčkou a promícháme s nasekanou chilli papričkou, necháme hodinu marinovat.
 - 
                                2
Ve woku rozpálíme polovinu oleje a orestujeme na kolečka nakrájený pórek, nasekanou citronovou trávu a na nejmenší růžičky rozebranou brokolici. Po pěti minutách zalijeme ústřicovou omáčkou a promícháme s nastrouhaným zázvorem, vyjmeme a uchováme v teple. Do pánve nalijeme zbytek oleje, přidáme marinované kousky ryby a na středně silném ohni je opečeme ze všech stran. Zeleninu upravíme na talíře a navrch rozložíme kousky ryby.