Okurkový sambal
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 93 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 110 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 365.2 mg
 - Vláknina 1758 mg
 - Vitamín A 1758 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čtvrtinu okurky nakrájíme na malé kostičky.Přidáme šalotku nebo 1 menší cibuli,ocet a v mixeru rozdrcený česnek s fenyklovými semínky.
 - 
                                2
Promícháme a necháme asi 6 hodin uležet,aby se promísily všechny chutě.