Tortilla plněná mletým masem a zeleninou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Okurka salátová
  • 300 g Hovězí maso mleté
  • 1 kávová lžička Olej olivový
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Rajčata
  • 3 ks Tortilla
  • 1 ks Fazole bílé v chilli omáčce
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
  • 3 polévková lžíce francouzský dresink
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 644 kcal
  • Sacharidy 66 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 1184 mg
  • Bílkoviny 49 g
  • Uhlovodany 66 g
  • Cholesterol 127 mg
  • Draslík 1669.3 mg
  • Vláknina 30552 mg
  • Vitamín A 30552 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.5 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na olivovém oleji opečeme cibuli dosklovita. Přidáme mleté maso a opečeme dohněda. Přidáme fazole, protlak, trochu vody a 15 minut dusíme.

  • 2

    Poté necháme lehce vychladnout.

  • 3

    Směs rozdělíme na tři tortilly. Na každou přidáme lžíci francouzského dresinku a rozdělíme na plátky nakrájenou zeleninu.

  • 4

    Srolujeme a opečeme na grilovací pánvi z obou stran.

Komentáře k receptu