Kuřecí maso po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 393 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 1296 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 105.5 mg
 - Draslík 491 mg
 - Vláknina 4804 mg
 - Vitamín A 4804 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.5 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 62.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí prsa (nebo stehna) omyjeme a nakrájíme přes vlákno na malé, tenčí plátky.
 - 
                                2
Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, osmahneme, přidáme máslo a kari koření a dobře promícháme. Mírně zaprášíme prosátou moukou, znovu krátce osmahneme, zalijeme smetanou a podusíme.
 - 
                                3
Nakonec přidáme oloupaná a na plátky nakrájená jablka, vše mírně osolíme, podusíme a ochutíme citronovou šťávou.
 - 
                                4
Ihned podáváme.