Turecký dušený pstruh
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 475 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 391 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 119.1 mg
 - Draslík 1130.4 mg
 - Vláknina 1114.3 mg
 - Vitamín A 1114.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryby dobře omyjeme a vložíme je do vařícího se vína s vývarem.
 - 
                                2
Do vývaru přidáme čtvrtky cibule, bobkový list, sůl a pepř a vaříme do změknutí.
 - 
                                3
Z uvařených pstruhů stáhneme kůži a maso vykostíme.
 - 
                                4
Podáváme s přílohou z vařených brambor.