Mořské plody v páře
Suroviny
- 150 g Garnát obecný
 - 150 g Olihně
 - 125 g Krabí maso mražené
 - 5 g Cukr krupice
 - 60 g Zelí hlávkové bílé
 - 60 g Kari pasta
 - 20 g Koriandr čerstvý
 - 10 g Limetková kůra
 - 250 ml Mléko kokosové
 - 1 kávová lžička Omáčka rybí
 - 2 ks Vejce slepičí
 - 1 ks Chilli paprička
 - 4 polévková lžíce Bazalka
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 462 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 229.8 mg
 - Draslík 321.8 mg
 - Vláknina 935.2 mg
 - Vitamín A 935.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Garnáty a oliheň nakrájíme na kousky. Smícháme je s polovinu kokosového mléka. Ke zbylé polovině mléka přidáme kari pastu a rozmícháme. Na závěr přidáme krabí maso, cukr a přidáme rozšlehané vejce a rybí omáčku.
 - 
                                2
Zelnými listy vyložíme žáruvzdornou misku a dovnitř rozdělíme bazalku. Nalijeme směs s krabím masem a zakryjeme ji alobalem. Do woku nalijeme 5 cm vody a položíme do něj pařák. Vodu přivedeme k varu. Vložíme do něj misku s krabím masem a mořské plody. Vaříme v páře asi 20 minut. Podáváme je ozdobené koriandrem, nakrájenými lístky limety a chilli papričkami.