Grilované mořské plody

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Krevety tygří - loupané
  • 200 g Sýr Feta
  • 500 g Chobotnice
  • 500 g Sépie
  • 100 ml Olej olivový
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 557 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 1118 mg
  • Bílkoviny 71 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 348.3 mg
  • Draslík 908.2 mg
  • Vláknina 323.3 mg
  • Vitamín A 323.3 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.8 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zapálíme a rozehřejeme venkovní gril.

  • 2

    V míse smícháme olej, drcený česnek, osolíme a opepříme a do směsi naložíme mořské plody.

  • 3

    Poté je rozložíme na gril a opékáme 15-20min.

  • 4

    Mezitím nakrájíme na kostičky sýr a smícháme s trochou oleje. Grilované mořské plody smícháme se sýrem, dozdobíme petrželkou a ihned podáváme. Jako přílohu použijeme čerstvé pečivo.

Komentáře k receptu