Základní vývar
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 771 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 52 g
- Sodík 131 mg
- Bílkoviny 61 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 273.7 mg
- Draslík 480.6 mg
- Vláknina 1152 mg
- Vitamín A 1152 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Z kuřecího masa a žebírek odstraníme veškerý tuk a maso nasekáme na větší kousky. Vložíme do velkého hrnce se studenou vodou, přidáme do uzlu stočené cibulky a drcený, neloupaný zázvor. 
- 
                                2Přivedeme k varu, sebereme vzniklou pěnu a na mírném ohni, bez pokličky vaříme cca 2-3h. 
- 
                                3Poté vývar přecedíme a vrátíme zpět do hrnce. Přidáme rýžové víno nebo suché sherry, přivedeme znovu k varu a povaříme další 2-3min. 
- 
                                4Hotový vývar necháme vychladnout a uchováme v lednici. Můžeme rovněž zamrazit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        