Dušené hovězí po javánsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 411 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 31 g
- Sodík 165 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 86.5 mg
- Draslík 169.1 mg
- Vláknina 2730.1 mg
- Vitamín A 2730.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.8 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté, na kousky nakrájené a osolené hovězí maso smícháme s kořením a hrubě nakrájenou cibulí. Dusíme na oleji, až maso pustí šťávu. 
- 
                                2Potom přilijeme sójovou omáčku, zalijeme horkou vodou (nebo vývarem) a dusíme doměkka. 
- 
                                3Ke konci dušení přidáme omytá, nakrájená rajčata a ještě asi 10 minut podusíme. Hotový pokrm posypeme osmaženou cibulkou. 
- 
                                4Podáváme s rýží. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        