Hovězí kousky s rýžovými nudlemi a kukuřicí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 732 kcal
- Sacharidy 102 g
- Tuky 17 g
- Sodík 949 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 102 g
- Cholesterol 42 mg
- Draslík 1326.3 mg
- Vláknina 16589 mg
- Vitamín A 16589 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 237 mg
- Vitamín E 3.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nejprve uvaříme dle návodu na obalu v osolené vroucí vodě rýžové nudle, poté je scedíme a necháme okapat. 
- 
                                2Z hovězího masa nakrájíme kousky nebo malé hranolky. Maso smícháme s rybí omáčkou a necháme marinovat. 
- 
                                3Potom si připravíme brokolici, kterou rozdělíme na růžičky a pod tekoucí vodou omyjeme. Můžeme oloupat a na plátky nastrouhat i mladý košťál. Stejně tak opláchneme koriandr a nakrájíme ho na kousky. Nadrobno nakrájíme chilli papričky a na tenká kolečka kukuřičné klasy. Malé kukuřice krájet nemusíme. 
- 
                                4Na polovině oleje zprudka orestujeme kukuřičné klasy a brokolici, přidáme k nim ústřicovou omáčku. Ještě chvíli restujeme a potom směs dáme stranou pánve. 
- 
                                5Na druhé polovině oleje prudce orestujeme maso, přimícháme rýžové nudle a ostatní zeleninu. To vše necháme ještě několik minut prohřát. Nakonec posypeme koriandrem a nakrájenou chilli papričkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        