Mleté hovězí s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 403 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 10 g
- Sodík 228 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 31 mg
- Draslík 746.8 mg
- Vláknina 9650 mg
- Vitamín A 9650 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.9 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rýžové nudle uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu, poté je scedíme a přikryjeme utěrkou. 
- 
                                2Fazolové lusky, bambusové výhonky a koriandr opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Nakrájíme podélně fazolky, lístky koriandru nakrájíme na drobné kousky. Na kousky pokrájíme i bambusové výhonky. 
- 
                                3Na rozpáleném oleji osmahneme mleté hovězí maso. Přidáme fazolky, nadrcený pepř a kari pastu. Vše spolu smažíme doměkka. 
- 
                                4Nakonec přidáme uvařené rýžové nudle, bambusové výhonky a koriandr. Směs zlehka promícháme a prohřejeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        