Omidžový punč - Ómidžá hwáče
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 46 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 1 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 47.7 mg
- Vláknina 2350.8 mg
- Vitamín A 2350.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Ovoce omidža přebereme a opláchneme pod tekoucí vodou. 
- 
                                2Přebrané omidža necháme máčet ve studné vodě asi 12 hodin. 
- 
                                3Hrušku oloupeme a nakrájíme na plátky. Z plátků vykrájíme vykrajovátky tvary květů - nejlépe květy hrušně. Očistíme piniové oříšky mnutím v utěrce. 
- 
                                4Vodou nasáklá omidža přecedíme přes utěrku a do vody, ve které jsme ovoce namáčeli, přimícháme cukr a med. 
- 
                                5Tento nápoj podáváme studený, ozdobený piniemi a vykrájenými plátky hrušky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        