Čínská pórková polévka s vepřovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 487 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 1106 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 25.1 mg
 - Draslík 235.6 mg
 - Vláknina 1800 mg
 - Vitamín A 1800 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou kýtu nakrájíme na jemné plátky, osolíme, přidáme zázvor, cukr, glutasol, víno a vše promícháme. Nakonec vmícháme polovinu Solamylu a směs necháme chvíli v chladničce.
 - 
                                2
Očištěný a omytý pórek nakrájíme na tenké nudličky.
 - 
                                3
Vývar přivedeme k varu, vsypeme pórek a povaříme asi 2 minuty. Potom vmícháme masovou směs a vaříme 5 minut.
 - 
                                4
Zbylý Solamyl rozmícháme se lžící vody, vlijeme do polévky a za stálého míchání ještě 1 minutu povaříme.
 - 
                                5
Ihned podáváme.