Restované krevety s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 80 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 198 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 184.6 mg
 - Draslík 63.7 mg
 - Vláknina 234.9 mg
 - Vitamín A 234.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krevety vyloupeme a očistíme. Na oleji je smažíme, dokud nezmění barvu. Během smažení krevety stále obracíme.
 - 
                                2
Poté na krevety vlijeme rozšlehaná vejce a restujeme za neustálého obracení. Po minutě do směsi vmícháme drobně pokrájenou pažitku, osolíme a opepříme. Směs prohříváme, až jsou vejce krémovitá.
 - 
                                3
Směs podáváme horkou.