Thajské nudle s čínskou pažitkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 0 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do velké mísy vložíme nudle, zalijeme teplou vodou a necháme půl hodiny louhovat. Poté je scedíme a smícháme se sójovou omáčkou, zázvorem a lžící rostlinného oleje. Přidáme tofu, zamícháme a 10 minut necháme marinovat. Poté scedíme a marinádu schováme pro pozdější použití.
 - 
                                2
Rozehřejeme si na pánvi lžíci oleje. Osmažíme česnek, po chvilce přidáme tofu a smažíme za stálého míchání 4 minuty. Osmahnuté tofu a česnek z pánve vyndáme a odložíme na pozdější použití.
 - 
                                3
Na pánvi rozehřejeme zbytek oleje a orestujeme za stálého míchání cibuli, dokud nezačne měnit barvu. Přidáme smažené tofu a chilli papričky, osmahneme a za stálého míchání přidáme nudle. Vše smažíme 5 minut.
 - 
                                4
Přidáme fazolové výhonky, většinu rozemletých burských oříšků a pažitku. Přidáme sójovou omáčku, osmažené tofu a zbytek marinády.
 - 
                                5
Hotový pokrm naaranžujeme na talíř a podáváme ozdobené zbylými praženými oříšky a lístky koriandru.