Kachní prsa s dýní a šalotkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 457 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 334 mg
 - Bílkoviny 53 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 192.5 mg
 - Draslík 1180.5 mg
 - Vláknina 1814.5 mg
 - Vitamín A 1814.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kachní prsíčka i s kůží opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Potom si připravíme šalotku a dýni. Šalotku omyjeme a oloupeme. Z oloupané dýně vyjmeme jádra a na menší kousky nebo hranolky nakrájíme dužinu.
 - 
                                2
Na rozpáleném oleji maso zprudka osmažíme. Kachní maso smažíme, dokud se nezačne odstřeďovat tuk z kůže. Potom maso vyndáme z pánve ven a do pánve přidáme šalotky a kukuřičné lupínky s nakrájenou dýni. To vše dochutíme ústřicovou omáčkou a ještě krátce smažíme.
 - 
                                3
Jako poslední k osmažené zelenině přidáme maso, které okořeníme tamarindovou pastou. Vše zlehka promícháme a prohřejeme.