Švej-ču-žou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 818 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 67 g
 - Sodík 554 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 200.1 mg
 - Draslík 557.2 mg
 - Vláknina 3014.1 mg
 - Vitamín A 3014.1 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.4 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové maso opláchneme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme a promícháme s částí máčeného škrobu a s vejci. Necháme krátce odležet.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme maso a za stálého míchání vidličkou je pečeme dohněda - nesmí se slepit. Potom maso scedíme a necháme okapat na cedníku.
 - 
                                3
Do pánve přidáme vývar, zelí bez košťálů, krátce spařené a nakrájené na kostky, očištěný, omytý a na kostky nakrájený pórek a vše krátce podusíme.
 - 
                                4
Přidáme opečené maso, přilijeme sójovou omáčku, víno, přidáme glutasol a mírně zahustíme zbylým máčeným škrobem.
 - 
                                5
Na pánvi rozehřejeme sádlo, osmahneme v něm jamajský pepř a čili koření a tímto sádlem pokrm přelijeme.