Vepřový sataj
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 428 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 296 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 111.7 mg
 - Draslík 591.7 mg
 - Vláknina 650 mg
 - Vitamín A 650 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.6 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme nasekanou cibuli, prolisovaný česnek, koření pěti vůní, rozdrcený kousek zázvoru, sójovou omáčku, med a olej. Vše umícháme na hladkou pastu.
 - 
                                2
Omyté maso nakrájíme na kostky a spolu s citronelou nakrájenou na plátky vložíme do mísy. Promícháme s připravenou marinádou a necháme 2 hodiny odležet.
 - 
                                3
Potom maso napichujeme na grilovací jehly a grilujeme 15-20 minut.