Asijský kuřecí salát II
Suroviny
- 500 g Kuřecí prsa
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 ks Zelí hlávkové červené
 - 3 ks Mrkev kořen
 - 5 ks Cibulka jarní
 - 2 ks Chilli paprička
 - 2 polévková lžíce Olej olivový
 - 4 polévková lžíce Koriandr
 - 2 polévková lžíce Arašídy
 - 3.5 polévková lžíce Omáčka Hoisin
 - 1.5 polévková lžíce Olej sezamový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 266 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 376 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 64.1 mg
 - Draslík 683.5 mg
 - Vláknina 11782.8 mg
 - Vitamín A 11782.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 67.4 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a smažíme na oleji dozlatova.
 - 
                                2
Zelí nakrouháme, mrkev nastrouháme najemno, nebo nakrájíme na tenké nudličky, jarní cibulku nakrájíme diagonálně na plátky. Chilli papričku a koriandr nasekáme najemno. Smícháme dohromady.
 - 
                                3
Arašídy opečeme nasucho v pánvi.
 - 
                                4
Nyní připravíme dresink: sezamový olej vyšleháme s omáčkou hoisin.
 - 
                                5
Zeleninu rozdělíme na talíře, poklademe masem a opečenými arašídy a přelijeme dresinkem.