Kung pao
Suroviny
- 650 g Vepřová kýta
 - 80 g Arašídy
 - 300 ml vývar z vepřového masa
 - 0.5 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Cukr krupice
 - 1 kávová lžička Glutasol
 - 2 ks Vejce slepičí
 - 1 ks Chilli paprička zelená
 - 0.1 l Víno červené
 - 2 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 1 polévková lžíce Solamyl
 - 3 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 753 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 54 g
 - Sodík 614 mg
 - Bílkoviny 53 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 308.7 mg
 - Draslík 821.2 mg
 - Vláknina 4543.3 mg
 - Vitamín A 4543.3 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme a obalíme v solamylu. Poté zalijeme rozšlehanými vejci, promícháme a necháme odležet.
 - 
                                2
Odleželé maso osmažíme na rozpáleném oleji, přidáme vyloupané arašídy a posekanou chilli papričku.
 - 
                                3
Chvíli ještě smažíme a zalijeme směsí vývaru, sojové omáčky, cukru, glutasolu a vína. Necháme odvařit a podáváme.