Thajské vegetariánské špízy
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 289 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 17 g
- Sodík 27 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 605.9 mg
- Vláknina 13112.5 mg
- Vitamín A 13112.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Smícháme thajskou červenou kari pastu a kokosové mléko, přidáme na kousky pokrájené tofu, cuketu, lilek a kukuřici. 
- 
                                2Marinujeme ve směsi minimálně 20 minut. 
- 
                                3Suroviny střídavě napichujeme na špíz a grilujeme do zhnědnutí. 
- 
                                4Podáváme se salátem, dle chuti. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        