Krabí maso s kiwi a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 291 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 74 g
 - Sodík 245 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 54.3 mg
 - Draslík 745.1 mg
 - Vláknina 8667.5 mg
 - Vitamín A 8667.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 83.9 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Scedíme krabí maso z konzervy, rozmělníme ho vidličkou a dáme do mísy. Přidáme smetanu a bílek, trochu soli a pepře a dřevěnou vařečkou vše promícháme. Oloupáme kiwi a pokrájíme je na kolečka.
 - 
                                2
Vystřihneme z hliníkové fólie 4 čťverce o rozměrech asi 10 x 10 cm, potřeme je trochou oleje a doprostřed položíme kolečka kiwi. Na ně pak rozloží směs s krabím masem a čtverečky fólie uzavřeme.
 - 
                                3
V patřičném množství osolené vařící vody baličky asi 3 minuty povaříme, scedíme je a dáme stranou.
 - 
                                4
Zeleninu a houby omyjte a pokrájíme na kolečka. Necháme vše 1 minutu povařit v osolené vodě, propláchneme v cedníku studenou vodou
 - 
                                5
a necháme vychladnout.
 - 
                                6
Ve vařící vodě spaříme rajčata, oloupeme je, zbavíme semínek, pokrájejte na kostičky. Na pánvi s olejem a asi 3 minuty smažíme houby. Pak do pánve přihodáme kolečka mrkve a pórku, vše osolíme a opepříme a 2-3 minuty smažíme. Přidáme rajčata a nasekaný kerblík. Omáčku na lilijeme na servírovací mísu, dáme do ní balíčky s krabím masem, hliníkovou folíi odstraníme a hotový předkrm podáváme.