Salát z krevet a fazolí s bazalkou a sušenými rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 293 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 673 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 78.8 mg
 - Draslík 511.6 mg
 - Vláknina 20518.2 mg
 - Vitamín A 20518.2 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krevety, cizrnu, fazole a česnek smíchejte se šťávou z limetek a olejem, přidejte natrhané lístky bazalky, osolte a opepřete.
 - 
                                2
Vše promíchejte, překryjte a nechte přes noc uležet.
 - 
                                3
Podávejte při pokojové teplotě.