Pikantní fritovaná oliheň
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1932 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 202 g
 - Sodík 244 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 265 mg
 - Draslík 303.3 mg
 - Vláknina 748 mg
 - Vitamín A 748 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.1 mg
 - Vitamín E 20.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme v míse mouku, sůl, papriku a kroužky olihně v ní obalíme.
 - 
                                2
Rozpálíme ve velkém hrnci 5 cm vysokou vrstvu oleje. Do opravdu horkého ohně začneme vkládat kroužky a smažíme dozlatova. Poté necháme okapat a podáváme.