Pstruh s česnekem dušený v pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 469 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 202 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 140 mg
 - Draslík 742.1 mg
 - Vláknina 210 mg
 - Vitamín A 210 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Česnek utřeme se solí, pstruhy očistíme, potřeme česnekem, břišní dutinu potřeme hořčicí a ryby ze všech stran osmažíme na másle. Poté je přelijeme pivem a pod poklicí dusíme.