Tresčí filé s čedarem a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 389 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 294 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 111.4 mg
 - Draslík 179.9 mg
 - Vláknina 1479.8 mg
 - Vitamín A 1479.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslem vymažeme 4 zapékací misky a předehřejeme troubu na 200°C.
 - 
                                2
Nastrouhaný čedar, hrubozrnnou hořčici a crème fraîche neboli hustou kysanou smetanu smícháme.
 - 
                                3
Do každé vymazané zapékací misky položíme kousek tresčího filé (1 ks o váze asi 150g), osolíme, opepříme, poklademe plátky rajčat a zalijeme sýrovou směsí. Pečeme 25 minut v horní části trouby, sýr se roztaví a zezlátne, ryba bude propečená.