Zaječí guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 461 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 558 mg
 - Bílkoviny 59 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 225.5 mg
 - Draslík 1085.2 mg
 - Vláknina 1224 mg
 - Vitamín A 1224 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli a slaninu nadrobno pokrájíme a vyškvaříme na másle, přidáme osolené pokrájené maso a opečeme.
 - 
                                2
Přidáme papriku, krátce osmahneme a přilijeme vývar a rajský
 - 
                                3
protlak, přisolíme a dusíme doměkka.