Filety z kambaly smažené na másle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Citrony
  • 300 g Kambala
  • 12 g Máslo čerstvé
  • 60 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 8 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 20 g Petržel kudrnka
  • 20 ml Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 304 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 1782 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 79.2 mg
  • Draslík 445.9 mg
  • Vláknina 3835 mg
  • Vitamín A 3835 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filety osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, vložíme do pánve na rozpálené máslo a smažíme z obou stran dozlatova.

  • 2

    Mezitím nakrájíme citron na tenké plátky a posekáme petrželku najemno. Usmaženou rybu upravíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou, máslem z pánve, ozdobíme plátky citronu a posypeme petrželkou.

Komentáře k receptu