Mražené kakaové suflé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 70 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 293.8 mg
 - Vláknina 9960 mg
 - Vitamín A 9960 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tvaroh v míse posypeme prosátým kakaem a potom ušleháme.
 - 
                                2
Z bílků s náhradním sladidlem ušleháme pevný sníh a zlehka vmícháme k vyšlehanému tvarohu s kakaem.
 - 
                                3
Vršek formy na suflé obložíme pruhem alobalu tak, aby alobal o 3cm přesahoval okraje. Vlijeme připravené těsto, aby sahalo až k alobalu.
 - 
                                4
Formu dáme na 3 hodiny do mrazáku, potom alobal odstraníme a suflé ihned podáváme.