Hroznová bruschetta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
 - Sacharidy 54 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 429 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 54 g
 - Cholesterol 12.8 mg
 - Draslík 212 mg
 - Vláknina 3992.5 mg
 - Vitamín A 3992.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bagetu nakrájíme na plátky – velmi zešikma, aby byly plátky větší. Tyto plátky naskládáme na plech s pečícím papírem. Postříkáme olivovým olejem a pečeme 5-7 minut na 170 °C dozlatova.
 - 
                                2
Po upečení necháme vychladnout a potřeme česnekem (kdo nemá rád česnek, tento krok vynechá).
 - 
                                3
Bagety potřeme ricottou a ozdobíme hrozny, jejichž bobule přepůlíme. Zakapeme rozpuštěným medem a podáváme.