Pečené papriky s rozmarýnem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 117 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 197 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 164.9 mg
 - Vláknina 3061.3 mg
 - Vitamín A 3061.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 71.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou cibuli nahrubo nakrájíme, oloupaný česnek nakrájíme na plátky. Čerstvý rozmarýn a majoránku omyjeme, osušíme a otrháme lístky. Očištěné papriky nakrájíme na kostky.
 - 
                                2
V pánvi na rozehřátém oleji opékáme papriky za častého míchání asi 15 minut. Po 7 minutách přidáme cibuli, česnek, rozmarýn a majoránku. Vše výrazně osolíme a opepříme.