Rybí polévka s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 40 g
 - Sodík 24 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 53.6 mg
 - Vláknina 2788 mg
 - Vitamín A 2788 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.5 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Podusíme rýži v litru vody téměr doměkka, pak na oleji opečeme filé, přidáme pórek, mrkev, cibuli, koření, zalijeme vodou a přidáme rýži - toto vaříme cca 10 min.
 - 
                                2
Z polévky vyjmeme bobkový list, polévku přecedíme, zeleninu a filé rozmixujeme a vložíme zpět do vývaru.
 - 
                                3
Ochutíme sójovkou a celerovou natí.