Salát s čekankou, rozinkami a fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 68 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 557.8 mg
 - Vláknina 10184.2 mg
 - Vitamín A 10184.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozinky spaříme horkou vodou a necháme chvíli stát. Zelené fazolky vaříme ve vroucí vodě 5 minut, scedíme, zchladíme. Čekanku rozkrojíme podélně a rozebereme na listy. Promícháme se slitými rozinkami a fazolkami.
 - 
                                2
Smícháme ocet, olej, hrubozrnnou hořčici, sůl a pepř, zakapeme salát a důkladně promícháme.
 - 
                                3
Ozdobíme petrželkou.