Sleď pečený v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 462 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 972 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 435 mg
 - Draslík 81.6 mg
 - Vláknina 1965.5 mg
 - Vitamín A 1965.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a vykuchané sledě osolíme i zevnitř, do každé ryby vložíme jeden bobkový list, petrželku posekáme na jemno, smícháme s máslem a ryby potřeme ze všch stran. Nakonec sledě opepříme, položíme na alobal každou rybu zvlášť, poklademe plátky citronů, zabalíme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 15 minut.
 - 
                                2
Ryby v alobalu položíme na talíře, každý strávník si rybu rozbalí sám.