Jemný masový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 216 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 98 g
 - Sodík 99 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 197.7 mg
 - Draslík 40.9 mg
 - Vláknina 3710.5 mg
 - Vitamín A 3710.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.7 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté listy hlávkového salátu nakrájíme na proužky. Smícháme je s nastrouhanou mrkví, vařenými vejci nakrájenými na kousky a s masem nakrájeným na nudličky.
 - 
                                2
Citronovou šťávu, olej a sůl rozšleháme a nalijeme na salát.
 - 
                                3
Ihned podáváme.