Přírodní ředkvičky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 57 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 107 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 292.2 mg
 - Vláknina 4039.8 mg
 - Vitamín A 4039.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka.
 - 
                                2
Vložíme je na rozehřáté máslo, lehce osmahneme, podlijeme trochou vody, osolíme a opepříme. Zvolna dusíme doměkka.
 - 
                                3
V hotovém pokrmu má být všechna tekutina odpařená.