Rybí náplň do pirožků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 50 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 15.9 mg
 - Draslík 41.1 mg
 - Vláknina 911.9 mg
 - Vitamín A 911.9 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Porce filé omyjeme ve studené vodě a případně vykostíme. Nakrájíme je na kousky, osolíme, opepříme a osmažíme na rozpálené lžíci oleje.
 - 
                                2
Přidáme jemně nakrájenou, na zbylém oleji osmahnutou cibuli, nasekanou petrželku a vše dobře promícháme.