Sumeček s broskvemi

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Pangasius - filety
  • 30 g Mandle
  • 400 g Kompot broskvový
  • 60 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 80 g Šunka dušená
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 4 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 0.3 dl Olej stolní
  • 4 polévková lžíce Sherry brandy
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 512 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 235 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 459.2 mg
  • Draslík 198.6 mg
  • Vláknina 4496.3 mg
  • Vitamín A 4496.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.8 mg
  • Vitamín E 3.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce sumečka osolíme, opepříme a na každou položíme plátek šunky, ementálu a čtvrtku vařeného vejce. Přeložíme, sepneme jehlou a svrchu ještě osolíme a opepříme. Porce zprudka opečeme na oleji.

  • 2

    Opečené kapsičky necháme na teplém místě. Do každé zapícháme na nudličky nakrájené pražené loupané mandle.

  • 3

    Podáváme s broskví, do jejíhož důlku po pecce dáme syrový žloutek, mírně osolený a pokapaný sherry.

Komentáře k receptu