Kuře na divoko
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 813 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 63 g
 - Sodík 369 mg
 - Bílkoviny 49 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 201.5 mg
 - Draslík 477.5 mg
 - Vláknina 65.8 mg
 - Vitamín A 65.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.5 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné, omyté kuře rozřízneme v prsíčkách, maso osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, olejem a posypeme rozdrceným jalovcem. Poloviny kuřete stočíme prsíčky ke hřbetu a necháme v chladu proležet.
 - 
                                2
Marinované porce upevníme tak, aby se nerozevíraly, za stálého otáčení a potírání olejem je opékáme na grilu doměkka.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami.