Rybí ragú s okurkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 339 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 481 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 64.2 mg
 - Draslík 1351.6 mg
 - Vláknina 1979.8 mg
 - Vitamín A 1979.8 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.7 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané šalotky nakrájíme na dílky. Okurku omyjeme, oloupeme, podélně rozkrojíme, zbavíme semen a pokrájíme na plátky.
 - 
                                2
Šalotku i okurky necháme zesklovatět na másle, přilijeme citronovou šťávu, zeleninový vývar a dusíme asi 8 minut.
 - 
                                3
Porce filé omyjeme a rozkrájíme na kostky. Šalotku s okurkami ochutíme hořčicí, osolíme, opepříme a přidáme k filé. Pod pokličkou dusíme dalších 8 minut.
 - 
                                4
Hotové ragú upravíme na předehřátou mísu a podáváme ozdobené koprem.