Křen octový
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 38 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 325 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 232.3 mg
 - Vláknina 1280 mg
 - Vitamín A 1280 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Křen očistíme, oloupeme, opláchneme a nastrouháme najemno. Spaříme vařícím vývarem, osolíme a přidáme cukr a ocet.
 - 
                                2
Vše promícháme a necháme vychladnout.