Pohanková mrkev s telecím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 294 g
 - Sodík 262 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 59.8 mg
 - Draslík 269.3 mg
 - Vláknina 10080.5 mg
 - Vitamín A 10080.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev vložíme do kastrolu, zalijeme trochou vody. Přidáme bobkový list, pepř, sůl a mrkev, dusíme doměkka.
 - 
                                2
Omyté maso nakrájíme na malé kousky nebo na nudličky a osmahneme na cibulce na másle. Vmícháme do mrkve.
 - 
                                3
Zvlášť uvaříme doměkka pohanku, rozmixujeme ji a přidáme do pokrmu.