Tarhoňa na sádle s petrželkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 200 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 13 g
- Sodík 1250 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 141.2 mg
- Vláknina 5566.7 mg
- Vitamín A 5566.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na sádle osmažíme cibuli nakrájenou najemno, přidáme tarhoňu a chvíli opékáme. Podlijeme horkou vodou, osolíme a 15 minut pozvolna dusíme zakryté a po vypnutí necháme ještě 5 minut dojít. Vmícháme nasekanou petrželku a škvarky.