Pangasius na česneku
Suroviny
- 4 ks Pangasius - filety
- 1 špetka Sůl
- 1 špetka Pepř cayenský
- 1 špetka Koriandr čerstvý
- 1 stroužek Česnek
- 3 polévková lžíce Máslo čerstvé
- 0.5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
- 1 polévková lžíce Olej stolní
- 2 polévková lžíce Citronová šťáva
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 478 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 14 g
- Sodík 58 mg
- Bílkoviny 95 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 18.9 mg
- Draslík 10.7 mg
- Vláknina 128.5 mg
- Vitamín A 128.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu osolíme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, za stálého míchání přisypeme mouku a orestujeme.
-
2
V misce rozetřeme prolisovaný česnek s pepřem a koriandrem, přidáme citronovou šťávu a promícháme. Směs přilijeme do pánve a prohřejeme.
-
3
Hotové ryby potřeme omáčkou a podáváme.
Komentáře k receptu
Zatím zde není žádný komentář