Treska s pórkem a česnekem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 387 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 104 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 41 g
 - Cholesterol 72.4 mg
 - Draslík 532.3 mg
 - Vláknina 10399.2 mg
 - Vitamín A 10399.2 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.2 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tresku nakrájíme na menší kousky, osolíme, poprášíme hladkou moukou a na oleji zprudka opečeme.
 - 
                                2
Pórky omyjeme, odkrojíme listy a dolní bílou část a střední část nakrájíme na 5mm široké proužky.
 - 
                                3
Pórek přidáme k opečené rybě. Dále přidáme nahrubo usekaný česnek a vše dusíme na mírném ohni. Mírně podlijeme a zahustíme kouskem másla smíchaným se lžičkou mouky. Krátce povaříme.
 - 
                                4
Nakonec pokrm posypeme petrželovou natí.
 - 
                                5
Podáváme s rýží nebo s hranolky.