Salát z kapra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4016 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 409 g
 - Sodík 11072 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 135.6 mg
 - Draslík 1812 mg
 - Vláknina 33900 mg
 - Vitamín A 33900 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40.9 mg
 - Vitamín E 60.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vykoštěné maso z kapra osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran. Necháme vychladnout, nakrájíme, smícháme s pokrájenou vařenou
 - 
                                2
zeleninovou směsí, vařenými bramborami, hráškem majonézou, octem, solí, cukrem a dáme vychladit.