Vepřové medailonky v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřová kýta
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 5 plátek Šunka dušená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 282 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 128 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 84.4 mg
  • Draslík 456.2 mg
  • Vláknina 889.8 mg
  • Vitamín A 889.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso očistíme, odblaníme a nakrájíme přes vlákno na deset malých medailonků. Naklepeme, osolíme, opepříme a jednotlivě položíme na připravené díly alobalu, potřené olejem.

  • 2

    Každý medailónek poklademe polovinou plátku šunky, kolečky cibule a alobal uzavřeme.

  • 3

    Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.

Komentáře k receptu